Horeca

Bent u op zoek naar nieuwe meubels voor uw horeca gelegenheid? Dan bent u bij Smolders Interieurs aan het juiste adres. Wij verzorgen stijlvolle interieurs voor restaurants, cafés en terrassen van bijvoorbeeld bedrijven, sport en recreatie gelegenheden en zorginstellingen. Wij staan voor u klaar om uw droominterieur te realiseren.

Van inspiratie tot complete interieurs

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het geven van ideeën en advies tot het verzorgen van een compleet nieuwe inrichting. Wij geven u namelijk ook graag advies over wat het beste past bij uw nieuwe interieur en wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte.

Het ontstaan van een sfeervol interieur begint met een goed idee of een bepaald gevoel. Samen met onze designers kunnen wij u dit idee of gevoel geven. Wij geven u naar aanleiding van uw wensen een idee voor de inrichting. Uw visie, concept en budget spelen hierbij de belangrijkste rol. Vervolgens kunt u ons voorstel bekijken en dingen aanpassen. Zo creëert u samen met ons uw perfecte interieur.

Uitstraling en praktisch

De doordachte ontwerpen van onze designers zorgen steeds weer voor een verrassend en uniek interieur van uw horeca. Natuurlijk denken wij bij het ontwerpen van uw interieur niet alleen aan de uitstraling. Het is, zeker voor de horeca, belangrijk dat het interieur ook praktisch is. Wij zorgen er dan ook voor dat efficiëntie een belangrijk deel uitmaakt van het ontwerp.

Wij komen dan ook eerst langs bij uw horeca ruimte om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat voor interieur het beste past bij de ruimte en natuurlijk bij uw wensen.

Advies voor uw interieur

Heeft u zelf al genoeg ideeën en een duidelijk ontwerp voor de inrichting van uw horeca gelegenheid maar zou u graag nog advies willen over bepaalde zaken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring advies op maat geven over de inrichting en aanpak van uw nieuwe interieur. Kom eens bij ons langs om ons aanbod te bekijken en voor ons advies op maat.