Koelmeubelen

Bent u op zoek naar koelmeubelen voor uw horeca gelegenheid of een ander pand? Ook dan bent u bij Smolders Interieur aan het juiste adres. Wij bieden u vele verschillende soorten koelmeubelen, allemaal in eigen beheer.

Kwalitatieve meubelen

Smolders Interieur heeft jarenlange ervaring met koelmeubelen. Wij herkennen en streven dus ook naar de beste kwaliteit. Onze meubelen zijn zuiniger met energie en leveren u enorme besparing op. Samen met Smolders kunt u uw eisen en wensen doornemen waaraan uw koelmeubel moet voldoen. Vervolgens kijken wij welke merken en producten in aanmerking komen voor plaatsing in uw pand.

Toepassing van koelmeubelen

In sommige panden zijn goede koelmeubelen onmisbaar, denk bijvoorbeeld aan:

  • Bakkerijen
  • Snackbars
  • Supermarkten
  • Restaurants
  • Cateraars

Bij deze gelegenheden draait alles om het goed koel houden van voedselwaren. Het is dan ook van groot belang dat uw koelmeubelen van uitstekende kwaliteit zijn en dat u hier geen problemen mee krijgt. Bij Smolders Interieur kunt u kiezen uit vele verschillende soorten koelmeubelen, allemaal van alleen de beste kwaliteit.

Uitstraling en efficiëntie

Naast de kwaliteit van de koelmeubelen, is ook de uitstraling en de efficiëntie van belang. De koelmeubelen moeten namelijk wel passen bij de rest van uw interieur. Wij kunnen dit realiseren dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van interieur. Wij kunnen uw koelmeubelen zo leveren en aanpassen, dat deze perfect passen in uw ruimte en bij de rest van het interieur.

Daarnaast is het van belang dat de koelmeubelen goed en efficiënt werken. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt werken en altijd goed gekoelde producten direct kunt leveren.

Voor meer informatie over ons aanbod en onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen in onze showroom.