Winkels

Bent u op zoek naar een stijlvol en modern nieuw interieur voor uw winkel? Dan bent u bij Smolders Interieur aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat voor elk winkelpand een passend interieur te ontwerpen. Wij bieden een zeer breed assortiment winkelinterieur voor alle winkeltypen en branches. Met onze eigen meubelmakerij kunnen wij winkelinterieur op maat naar uw wensen ontwerpen en realiseren.

Smolders Interieur

Hoe krijgt u bezoekers uw winkel binnen? Uw winkelinterieur is essentieel voor een succesvolle verkoop. Door een optimale winkelinrichting te creëren krijgt uw winkel een mooie en aantrekkelijke uitstraling en trekt u meer klanten.

Wij van Smolders Interieur verzorgen al jarenlang de meest uiteenlopende interieurs voor verschillende soorten winkels. U kunt van ons een totaal winkelconcept verwachten, wat u onderscheidt van andere winkels. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw winkel er aantrekkelijk uit ziet en dat uw wensen goed tot uiting komen.

Enkel meubilair of complete inrichting

Naast een compleet nieuwe inrichting van uw winkelpand, kunt u bij Smolders Interieurs natuurlijk ook kiezen voor enkele nieuwe meubels voor uw winkel. Wij bieden verschillende soorten meubilair, zoals toonbanken en paskamers, maar ook speciaal ontworpen meubels. Zo kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment aan meubilair voor uw winkel en zit er dus altijd wel iets bij wat past bij uw idee voor uw winkel.

Bestel uw interieur of bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel of zou u graag meer informatie willen over ons aanbod en over onze werkzaamheden? Kom dan eens langs bij onze showroom. Hier kunt u ons aanbod bekijken en ook geven wij u hier indien gewenst advies op maat voor uw winkelpand.